SERVEIS

 

Al gimnàs V2O disposem de serveis complementàris a les activitats que es duuen a terme al centre. Entre ells destaquem:

 

 

ENTRENAMENT PERSONALITZAT:

El nostre servei de Entrenament Personalitzat té com objectiu portar a la màxima expressió, uns dels nostres pilars fonamentals, la personalització. Es tracta d’un entranament fet a mida i amb un supervisió constant dels nostres monitors per tal d’assolir els objectius establerts des de un principi.

Es realitza un estudi personalitzat que inclou entrevista de salut, estudi antropomètric i prova de condició física. A partir d’aquí es defineixen els objectius i es planifica l’estratègia a seguir per assolir-los. L’estreta relació entre el monitor i el client es fonamental per arribar als objectius marcats, ja que el monitor no només farà d’entrenador, sinó de assessor nutricional, coach… Aquest compendi de figures marcarán l’èxit de l’entrenament.

 

 

 

ASSESSORAMENT NUTRICIONAL:

El nostre servei d’assessorament nutricional consisteix en assessorar als nostres clients en qüestions nutricionals i dietètiques. Tot i que es un complement essencial en la pràctica esportiva i l’acondicionament físic, es pot duur a terme de forma independent.

L’objectiu es similar al de l’entrenament personalitzat, es realitza entrevista de salut i estudi antropomètric i a partir d’aquí es dissenya l’estratègia a seguir segons els objectius que s’hagin marcat (pèrdua de pes, guanyar vòlum, increment de la salut i el benestar) i sempre d’una forma saludable i coherent, donant pautes per millorar la nostra alimentació i això es traduirà en un millor rendiment.

 

EL CLUB DEL RUNNER:

Des del Gimnàs V2O hem creat “El Club del Runner”, un club per agrupar tothom que vulgui practicar el running, des dels més inexperts fins als que tinguin més experiència. L’objectiu es crear un grup on primi el bont rotllo i la diversió unit a resultats de millora en la pràctica d’aquesta modalitat esportiva. Obert a socis i no socis.

 

 

 

Podeu demanar més informació a la recepció del centre, al correu electrònic info@clubv2o.com i el número de telèfon 938 76 08 68.