PRESENTACIÓ

El Gimnàs V2O Wellnes & Dance Club V2O és un centre esportiu de referència Sant Fruitós de Bages i comarca, amb més de 8 d’anys d’experiència en el sector. Compta amb unes noves instal·lacions de més de 500 m2, tractant-se d’un espai més modern, ampli, diàfan amb concepte obert i divit amb 8 zones de treball diferent. Tal i com indica el seu nom, hi ha una evolució del concepte respecte el seu antecessor, passant del fitness al wellness.

El concepte Wellness és un concepte mes ampli que el concepte Fitness, fitness significa una bona condició física, en canvi Wellness abarca un sentit mes ampli de benestar general, o sigui, no salament bona condició física, sino que parle’m d’un estat general de benestar corporal i mental.

Si bé al principi, els centres van incorporar tendències que tenien el seu origen en el fitness ( estar en forma ), aquesta tendència incorpora activitats relacionades amb la relaxació muscular i la flexibilitat, buscant el BENESTAR I SALUT INTEGRAL TOTAL.

Més enllà d’estar forts o sentir-nos bé, el wellness ens porta al benestar absolut, per oferir-nos una connexió directa amb altres conceptes centrats amb la salut física i mental.

En resum, el retorn a l’origen de la nostra naturalesa tant a nivell físic com esperitual.

Per això al centre V20 WELLNESS & DANCE, trobaràs mes serveis i més activitats no exclusivament esportius, com espais de relaxació, assesorament estètic, dietètic i esportiu.

Carrer Barcelona, 58 – 08272 Sant Fruitós de Bages (Barcelona) – Tel: 938 76 08 68 – info@clubv2o.com

Copyright © 2018 | V2O Fitness & Dance. Tots els drets reservats. Lloc web dissenyat per OrganitzemXtu. Avís legal.