Mes de Gener

Avui iniciem un nou projecte, any nou, nous propòsits. Des de el gimnàs V2O tenim l’objectiu d’apropar la salut i l’activitat física als nostres socis i aquells que volen començar a cuidar la seva salut tant física com mental.

Per això aquest nou any iniciem un blog a la nostra pàgina web, amb tota l’il.lusió del món, on cada mes presentarem idees, consells i informació útil per tal d’incloure nous hàbits i costums per millorar la nostra salut. Cada mes tractarem un tema d’interés que esperem que us ajudi a millorar la vostra qualitat de vida.

Aquest mes i aprofitant l’inici d’un nou any, us volem proporcionar un seguit de consells per tal de mantenir la vostra motivació a l’hora d’iniciar-vos a la pràctica de l’activitat física.

Anirem al gra i us presentarem uns consells breus i ràpids per tal de mantenir la vostra motivació durant el màxim temps possible.

1. Per aconseguir resultats diferents, fes coses diferents.

Pensa que els teus resultats son degut a accions que fas, si has pujat de pes, es degut a que has fet una sèrie de coses per aconseguir-ho. Per tant per tal d’aconseguir resultats diferents hauràs de fer coses diferents.

2. Sigues realista.

No vulguis corre 10 kilometres el primer dia, si portes temps sense sortir a córrer. Un fet molt comú per fracassar a l’hora de fer exercici es establir objectius poc realistes. Per tant comença poc a poc.

3. Buscar resultats inmediats.

Avui dia vivim en una societat que ho vol tot ràpid, fer moltes coses a la vegada amb resultats immediats. Però el que em de tenir clar és que la millora física, és una cursa de fons, hem de començar poc a poc, evitar les preses, amb constància, els resultats sempre arriben.

4. Treball personal.

Un altre dels problemes que ens trobem, és la comparació constant. Volem imitar les rutines de gent professional o ens baixem qualsevol vídeo del youtuber de moda. Pensa que cada cos es únic i que has d’adaptar les rutines a les teves qualitats i nivell físic. Per tant, no et comparis amb ningú.

5. Objectius específics.

Molt important, sense una meta, és impossible seguir el camí, qualsevol capità de vaixell ha de seguir una ruta. Per aquest motiu, l’objectiu ha de ser específic. Baixar de pes, no és un objectiu específic, baixar 5 quilos en 2 mesos, si que ho és. Especificar amb números facilita que puguis aconseguir el que et proposes. Per tant recorda:  1. Sortir de la zona de confort.
  2. Realisme.
  3. Progressivitat.
  4. Treball Individual.
  5. Objectius específics.