HORARI CLASSES DIRIGIDES
GALERIA MULTIMEDIA
BLOG DEL CLUB V2O

ELS HIDRATS DE CARBONI ES CONVERTEIXEN EN GREIX PER LA NIT?- PART 2

 

En el Capítol anterior, vaig parlar de certs mites i mentides relacionats amb l’ingesta d’hidrats de carboni, i les seves conseqüencies en la variación de pes.

 

Avui ús parlaré de tipologies d’hidrats i algunes recomanacions. Només cal anar al mercat i mirar la gran oferta de productes rics en font d’energia. Que veus amb més opcions de ser saludable, una palmera de xocolata o una tassa d’arròs integral? No deixis de que et traicioni el desig i dona-li les palmeres als coloms, que aquests s’ho mengen tot.

 

En general, podem trobar hidrats de carboni en diverses fonts d’aliments:

Read More

Articles i Noticies

ELS HIDRATS DE CARBONI ES CONVERTEIXEN EN GREIX PER LA NIT?

Un dels mites més populars dins la nutrició, però és realmente així, sopes mig quilo de pasta i t’aixeques amb 500gr. més de pes ?

 

Gairabé totes les mentides es basen en mitges veritats o distorsionades. Comencem doncs pel principi, sense cap dubte els carbohidrats son una gran font d’energia, el nostre organisme metabolitza aquesta materia prima pera conseguir energia i quan hi ha un excedent, es generen reserves de greix.

 

En realitat els últims estudis, demostren que no es tant important quan ingerim els hidrats de carboni sinó la seva cantitat durant el dia, es a dir ens hauriem d’ajustar el nostre consum en funció de la nostra demanda energètica, que variarà en funció dels nostres entrenaments o activitat física.

 

Llavors anem al que interessa a la gent. Existeixen diferents maneres d’aprimar-se.

Read More

No Comments Articles i Noticies

1ª Edició de la Sant Fruitós Running Night

 

El passat dissabte 16 de setembre va tenir lloc la primera edició de la Sant Fruitós Running Night, una cursa nocturna al terme municipal de Sant Fruiós de Bages amb un recorregut d’uns 9 quilòmetres amb un disnivell acomulat positiu de 160 metres. Dividida amb 3 categories: Junior (12 a 17 anys), Absoluta (18 a 40 anys) i Veterans (+40 anys). La sortida es prenia des de el cobert de la Màquina de Batre, tot passant pel camí de Sant Benet fins el monestir de Sant Benet, seguint el riu Llobregat fins un trencall que portava a un corriol que pujava fins la plaça de Rovelló de les Brucardes i despres es baixava fins el camí de la depuradora i el camp de futbol per acabar al parking de les piscines municipals.

 

Al finalitzar la cursa tots els participants, acompanyants, familia, amics i demés van poder gaudir d’una botifarrada, música, servei de bar i d’una banyada nocturna, tot i que aquesta última no es va duur a terme pel fred i la pluja que havia caigut durant el dia anterior, fent baixar considerablament les temperatures.

 

La cita va concloure amb més de 100 participants. On la majoria van poder registrar els seus temps gràcies al xip que portaven i els registrava el temps fet durant el transcurs de la mateixa. Es donava premis al primer de categoria masculi i femení. Els premis per la categoria Junior eren vals per sessió de Salting Bages (), per la categoria Absoluta un val per una menú per a dues persones al Restauraant Can Plana (Arnau Montiel Moreno) per la masculina i una escapada rural a càrrec de Sarauto Peugeot per la femenina i per acabar la categoria Veterans, es donava 2 sessions d’spa a Temps d’Spa.

 

La cursa va esta organitzada pel nostre gimnàs V2O, el grup excursionista Posa’t amb Marxa. Amb la col·laboració de: l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, ADF, Protecció civil, Dechatlon Manresa, Salting Bages, Sarauto Peugeot, Casabella Natura, Printdigital, Restaurant Can Plana i Temps d’Spa. I com patrocinadors: Petró Pintó, Waraïna, Saltamos.es, Joanan33@ i Nova Cliníca Dental.

 

No Comments Activitats